Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Ønske om en bestemt script. Noen råd???

Hei!

Jeg har ønske om å få utarbeidet et script som lager en snarvei til søk i min søkemotor på denne nettsiden.

Kort sagt:
Slik fungerer søket per nå: Ved å f.eks trykke på "Askøy" linken, blir det gjort et søk etter alle annonser som er lagt inn for Askøy.
Ved å kopiere koden fra lenken til søk på Askøy finner jeg følgende kode:
javascript:showPartsOfCityList(2,'Askøy');fnsearchads();

Mitt mål:
Jeg trenger et script som gjør det mulig å
1) legge inn samme "action" som ved f.eks å gjøre et søk på "Askøy" som nevnt over (eller evt andre varianter av søk)
2) hvor jeg kan knytte denne handlingen til et bilde: f.eks:
http://www.hjelptilhjelp.no/images/Forside/Finn-psykisk-hjelp-og-kurs-askøy.jpg

Dermed vil jeg kunne lage en lang rekke snarveier til søk i ulike artikler på nettsiden min, noe som vil være veldig stilig!

Lurer på om det er noen råd for dette? Er dette veldig komplisert? Jeg vil uansett måtte bestille fra mine programmerere (evt andre som ser det som mulig å lage et slikt script)

Takker for alle gode råd!

(bilde gir ytterligere forklaring)
script.png
 

adeneo

Medlem
Lenkene du har funnet href attributten til settes inn dynamisk med javascript i ettertid, og sidene dine er et eneste stort virrvarr av mootools, jQuery og annen javascript strødd rundt på diverse ymse steder, noe gjort av deg/utvikler og noe automatisk av Joomla, men uleselig er det uansett.

De lenkene kaller blant annet en funksjon som heter showPartsOfCityList(), og den finner du i :
http://www.hjelptilhjelp.no/modules/mod_map_search/js/map_search.js filen din.
Denne filen ser ut til å lastes hele tiden ettersom oppdateringer skjer dynamisk med verdens mest irriterende scrolling opp og ned og uten at adressen endres, men ettersom funksjonen er tilgjengelig kan du bare invokere den når som helst slik at du kan lage din egen lenke med samme href.

For å gjøre et bilde til en lenke så legger man det i et <a> element, slik at :

PHP:
<a href="javascript:showPartsOfCityList(2,'Askøy');fnsearchads();" onclick="showPartsOfCityList(2,'Askøy');fnsearchads();">
    <img src="/images/Forside/Finn-psykisk-hjelp-og-kurs-askøy.jpg" />
</a>

bør gjøre omtrent det samme, men med et bilde som lenke i stedet for tekst.
 
Hei!

Tusen takk for tipsene.

Når det gjelder scriptene som er strødd rundt på siden, så er det mine utviklere som har laget siden slik. Så lenge alt fungerer som det skal, er jeg ikke så opptatt av dette. Dette må nok inntil videre være sånn.

Mitt hovedfokus er at søkesiden blir brukervennlig, og her er det mye forbedringer å gjøre. Enig med dine innspill på dette. F.eks er scrollingen opp og ned ved søk irriterende. Tenker det er mye å hente på å omstrukturere og la ulike søk lage egne lenker. Dette vil være i fokus framover!

Når det gjelder scriptet har jeg behov for å bruke koden inne i artikler skrevet i vanlige HTML-moduler. Lurer på om koden du nevner overfor gjøres om til javascript? Dvs.

<script type="text/javascript">
?
?
?
<a href="javascript:showPartsOfCityList(2,'Askøy');fnsearchads();" onclick="showPartsOfCityList(2,'Askøy');fnsearchads();">
<img src="/images/Forside/Finn-psykisk-hjelp-og-kurs-askøy.jpg" />
</a>
?
?
?
</script>
...eller noe i den dur!


På forhånd takk for tips!
 

adeneo

Medlem
Nei, <a> elementet skal ikke inn i script tagger, men når det står javascript: i href attributten så kaller den en javascript funksjon, og onclick funksjonen gjør akkurat det samme, så en av de hadde vel holdt, men det er uansett bare å lime inn lenken med bildet rett i HTML'en.
 
Topp