Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av Vegard

  1. V

    Hvorfor vil ikke bildet vise?

    Tror nok ikke jeg har vært i nærheten av innstillinger i det programmet, men funker sikkert fint om jeg går tilbake til det nå. Men etter første smak liker jeg bedre Brackets. :)
  2. V

    Hvorfor vil ikke bildet vise?

    Jeg bruker ikke noe live preview i Brackets, åpner kun HTML-filen i Safari. Men det er løst nå. TextWrangler blir ikke brukt lenger. :)
  3. V

    Hvorfor vil ikke bildet vise?

    Fungerer fortsatt ikke for meg. En helt blank skjerm, så jeg prøver å slette programmet og laste det ned på nytt. Fungerer fint i Brackets, men ikke når jeg gjør det samme i TextWrangler..
  4. V

    Hvorfor vil ikke bildet vise?

    Hei, Okei, jeg har prøvd å få bildet til å vise en god stund nå, men det vil ikke fungere. Koden vil ikke fungere, for alt det andre jeg legger inn kommer inn. Her ser du koden. <img src="AmazingSunset.png"> ...og når det ikke fungerte, bildet var i tillegg i mappen, ikke i en ekstra mappe der...
  5. V

    Hvordan få opacity på header?

    Hei, Enkelt og greit, noen her som vet hvordan man setter en opacity på headeren? Og setter bakgrunnen slik at headeren blir litt gjennomsiktig, men allikevel synlig? På forhånd, Takk! :)
  6. V

    Tilbakemelding på nettside

    Ja. Domene er nok ikke noe jeg prioriterer med en gang, også det at norske regler sier at det er 18 år på det. Men takk for tilbakemeldinger. :)
  7. V

    Tilbakemelding på nettside

    Hallo! Er ny med HTML og CSS, men tenkte jeg kunne spørre dere her som kan dette bedre enn meg. Hva syns dere om denne siden? Er selv godt fornøyd med hvordan designet og innholdet er, men hva syns dere? Setter pris på tilbakemeldinger, da dette hjelper meg å lære videre så jeg blir bedre. :)...
  8. V

    HJELP: Hvordan lage kontakt-boks?

    Hei, Jeg holder på med en side for Stord Forsikring, og det siste de ønsker seg på siden nå, før jeg kan si meg ferdig med min andre profesjonelle nettside, er kontakt-boks. Eller en boks der brukerne kan legge inn informasjon om bilmerke, modell osv.! Noen her som vet hvordan man setter inn...
Topp