Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Utvikling av løsning for bilpærer

Preben Want

New Member
Vi ønsker å komme i kontakt med utvikler for å utvikle et egent system for pære-søk til bil. Systemet må hente data fra en database som blir oppdatert med nye biler.

Vi ønsker at kundene våre skal kunne enkel skrive inn sitt registreringsnummer, biltype, modell og årsmodell hentes fra Vegvesenets nettsider, eventuelt autodata.

Det finnes flere slike systemer rundt i verden og vi vil tro at for den rette utvikler er dette en flott jobb.

Eksempel på system finnes her:

https://am-application.osram.info/en

Vi ønsker helst å komme i kontakt med selskaper som jobber med utvikling, men også privatpersoner og ENK kan sende tilbud. Videre kan det bli mulighet for å utvikle en APP.

-----------------------------------------

Arbeidslys.no er en raskt voksende nettbutikk i Norge med en omsetning på omlag 7 millioner i 2016, vi ser en trend til dobling i år med våre faste og nye kunder. Vårt mål er og alltid kunne tilby det største og beste utvalget på markedet.
2017 blir et spennende år med vår nye satsning Lumenstore.no /.se - som kommer online i løpe av sommeren, nettbutikken skal være første valget for privatkunder både i Norge og Sverige.

Arbeidslys.no har 3 fulltidsansatte og 2 ekstrahjelper. Vi er en del av Want-Gruppen med tilholdssted i Bodø, gruppen består av Arbeidslys, Bodø Liftutleie, Pro Motor Nord, NAF Bodø, Verkstedbygg Eiendom. Gruppen er i sterk-vekst og har som mål og omsette for ca 40 millioner i 2017.

Er du den rette utvikleren vil du kunne få jobbe med prosjekter for alle våre selskaper i samarbeid med vår in-house grafiske designer.

Du kan lese mer om oss på følgende linker:
Arbeidslys.no
Pro Motor Nord AS
Bodø Liftutleie AS

Tilbud og spørsmål sendes til:
andreas@arbeidslys.no

Ring oss gjerne på: 930 28 620
 
Topp