Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Trenger en nettside fra templatemonster.com

MHHS

New Member
Vi skal igang med et nytt prosjekt og vi har funnet en template på templatemonster.com som vi ønsker å bruke. Vi søker en person som kan hjelpe oss med å klargjøre siden på en norsk server, oversette siden til norsk og gi et kort "kurs" i hvordan vi oppdaterer siden selv for ettertiden.

Her er template vi skal bruke: http://www.templatemonster.com/zencart-templates/33227.html

Noen som er interessert?
 

erlsae

Medlem
Det er ZenCart sitt nettbutikksystem dere skal bruke ? Hvis det er tilfelle er ikke det et system som er veeeeldig populært i Norge, da de fleste bruker Magento eller WooCommerce... Kan være vanskelig å finne dyktige norske "fagfolk" til en overkommelig pris. Ser også at temaet (dessverre) ikke er responsivt. Hvis du søker litt så finner du fordeler ved å velge et responsivt tema.
 

mra

Active Member
Er det noen spesifikk grunn til at dere ønsker å bruke ZenCart? Hvis ikke, kan det kanskje være verdt å overveie et mer kjent system som Magento, WooCommerce eller OpenCart. Det vil, som erlsae skriver, være mye enklere å finne kvalifiserte folk til å hjelpe dere, på en plattform som er mer populær.
 

MHHS

New Member
Vi trenger ikke bruke Zencart, vi har bare forelsket oss i designet til Templaten. Passer perfekt! :) Noen som har forslag til løsning? Kan man "kopiere" og lage noe som ligner?
 

mra

Active Member
Det er fult mulig å ta denne templaten og "konvertere" den til f.eks. WooCommerce, men det vil kreve litt ekstra jobbing. Jeg tror det er en mye bedre løsning enn å basere seg på ZenCart. OK, det vil koste litt mer å komme igang, siden du må gjøre templaten om til et annet system, men du får da en løsning som det vil være mye enklere å få hjelp med i fremtiden.
 
Topp