Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hjelp til å løse en sak: Flere sider med undersider

Hei,

Jeg spør enkelt og greit jeg:
http://ug.no/no/fylkesgruppene/

Hvordan ville dere løst å gjort dette i Wordpress?

Kan skissere hva jeg tenker:
Ganske enkelt sider - med undersider.... ? men det blir ekstremt mange sider - og undersider å holde styr på. Jeg syns det er veldig tungvindt så jeg lurer egentlig på - er det noen enklere måte å løse dette på?
Underkategoriene til hver fylkesgruppe kan enten bestå av en nyhetskategori eller en side.
 

xdex

Medlem
Har du tatt en titt på wordpress multisite? Da kan du koble opp ulike "steder" mot hverandre, og hente poster/nyheter fra hvert sted, da hvert sted er en egen WP admin. Mulig det er litt overkill, avhengig av om det skal være ulike brukere som styrer nyheter på hvert sted osv.
 

xdex

Medlem
@xdex : Jeg fikk for å basere oppelegget på undersider og kategorier/undersider.
http://kunde.olephb.no/UG/fylkesgruppene/

Nå trenger jeg en funksjon hvor jeg kan styre siderettigheter på brukere. Finnes det noe stilig som gjør at jeg kan bestemme hvilke sider en bruker skal kunne se/redigere inne på admin?

Var vel egentlig derfor jeg foreslo en multisite løsning, det kan lett gjøres på den måten, forutsett at du har litt kunnskap. Dersom du vil gjennomføre det slik du forteller over, kan du evt. se på denne, https://wordpress.org/plugins/user-role-editor/screenshots/ og andre lignende plugins som f.eks. https://wordpress.org/plugins/admin-menu-editor/screenshots/ (disse kan vel kombineres) men det er litt avhengig av hvordan du har satt opp alt.
 
Nå vet jeg at det er helligbrøde å velge noe annet enn WordPress her på WF, men tenkte jeg bare skulle nevne at alt du etterspør her er standard funksjonalitet i Joomla.
Sånn. Da var det sagt, så skal jeg gå og vaske munnen min med såpe.

Takk for tips :)
Jeg kjenner til Joomla godt, og liker det over hodet ikke.
 
Topp