Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av Camilla H

  1. C

    Noen som har lyst å gjøre noe med dette?

    Har akkurat lansert en tilsvarende tjeneste(men for frisører,hudpleiere osv), og får nå noen henvendelser fra salonger som ønsker å fjerne seg fra siden. Jeg kan ikke se at vi har gjort noe ulovlig, og lurer på om de kan kreve at vi fjerner de? Ta gjerne en titt på siden(brukernavnet)
  2. C

    Noen som har lyst å gjøre noe med dette?

    Å lage listen med advokater/advokatfirmaer er definitivt en stor jobb om du ikke får kjøpt denne noen steder. Høres ut som en god ide til et nettsted :-)
  3. C

    Tips til affiliate program?

    Takk for tips @rune69 og @Ole Avranden. Har ikke så mye erfaring med affiliate, men er litt klokere nå værtfall.
  4. C

    Tips til affiliate program?

    Hei Rune. Det skjønner jeg selvsagt, men tenkte f.eks at klesbutikker vil være innenfor og da lurte jeg på om noen hadde tips til om noen konverterer bedre enn andre siden det finnes så mange.
  5. C

    Tips til affiliate program?

    Jeg driver et nettsted hvor folk kan lese og dele erfaringer av skjønnhetsbehandlere (frisør, hudpleiere, vippeteknikere osv). Har nylig startet, så har ikke tenkt på å plassere reklame der ennå, men jeg vil likevel høre om noen har tips til hvilke affiliatenettverk/program jeg burde velge...
  6. C

    Få visninger på Facebookreklame

    Her var det mye å tenke over ja. Ser at tallet på visninger har steget til noen tusen nå ganske plutselig, så gjaldt vel kanskje bare å ha litt tålmodighet. Får se videre hva planen blir :-)
  7. C

    Få visninger på Facebookreklame

    Ok, jeg synes bare å huske og ha hørt så mye positivt om reklamering på Facebook, men ting forandrer seg så klart. Har du tips til andre steder som går an å reklamere på denne måten? Noen erfaring med f.eks Twitter?
  8. C

    Få visninger på Facebookreklame

    Den kjører i ca 2 døgn, men blir vel kanskje en forlenging. Segmenteringen tilsier at jeg treffer 900.000, og at av de vil jeg minimum nå ut til ca 1800. 18 euro er lifetime-beløpet, og da burde jeg vel nå 1800 i løpet av tiden?
  9. C

    Få visninger på Facebookreklame

    Hei, jeg har nylig lansert en nettbasert tjeneste og startet i dag en annonse på Facebook. Den kostet 18 euro og skal minimum nå ut til 1800 brukere, hvilket vil si litt mer enn en per minutt siden annonsen skal kjøre i ett døgn. Nå ca 8 timer etter at annonsen blitt publisert har den bare hatt...
Topp